JA slide show
 
Home Zvezdni certifikat

Ob registraciji imena zvezde vam skupaj z ostalimi dokumenti pošljemo tudi potrdilo, ki potrjuje vpis imena vaše zvezde v register, ki se nahaja v visoko varovanem trezorju v Švici. Tako kot je poimenovanje zvezde nekaj posebnega, tako so nekaj posebnega tudi naši certifikati. Reprezentativni in moderno oblikovani certifikati so natisnjeni na zelo kvaliteten svetleč papir zlate barve in opremljeni s suhim žigom Zvezdnega registra, ki zagotavlja verodostojnost.

Primerni so za v okvir in ob naročilu superior ali deluxe paketa vam v paketu pošljemo ceritifikat s primernim prestižnim lesenim okvirjem v zlati barvi. Vsakemu certifikatu je seveda priložena tudi karta, na kateri so označene koordinate vaše izbrane zvezde.

 

 

DARILNI PAKETI

Lajkajte nas:)

Pasica

Ta spletna stran omogoča uporabo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, ki ne hranijo osebnih podatkov. Piškotki za osnovno delovanje spletne strani so že nastavljeni. V primeru, da se z uporabo piškotkov strinjate, potrdite z klikom na gumb ''Strinjam se''. Več informacij o zaščiti vaše zasebnosti, piškotkih, ki jih uporablja naša spletna stran ter navodila, kako te piškotke izbrisati, najdete tukaj.

EU Cookie Directive Module Information